The Other Side.png

The Other Side és un grup de 8 músics , professionals de les arts visuals de Menorca, amb el cantant Shanti Gordi al capdavant, que en el 2011 van decidir fer possiblement una de les millors bandes tribut a Pink Floyd del planeta, es van embarcar en un projecte molt pretensiós el qual durant aquests 8 anys, els ha portat a recórrer diverses vegades la península i part d'Europa.

Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per a continuar delectant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena cuidadíssima amb una força i potència absolutament contagiosa.

 

L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019' reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas més importants del país, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist el seu espectacle.

 

The Other Side us ofereix una oportunitat irrenunciable de passar-vos a l'altre costat, així que no dubteu!

IMPORTANT: 

 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Declaració Responsable degudament impresa i emplenada.

MESURES COVID-19:

Es compliran totes les mesures de seguretat vigents i serà obligatori complir-les per accedir al recinte.