artistes SOM de mar 2021 (5).png

El cantant empordanès Miquel Abras ens sorprèn amb el seu 11é llançament discogràfic que porta com a nom, La Felicitat també Plora.

Aquest nou treball es va començar a composar a la primavera de la Covid-19, on la seva parada el va motivar per escriure cançons amb lletres tan profundes com la del seu segon single, Ara Que Ets Ocell. Una de les cançons mes radiades del 2020.

Un disc amb melodies i lletres pròpies que ja estan tenyides de vivències, fragilitats, experiències i situacions d'actualitat que l'han inspirat i on també ha tornat a comptar amb la producció de Carles Ramió, Albert Solà i els Minova i on cada un d'ells ha produït tres cançons.

IMPORTANT: 

 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Declaració Responsable degudament impresa i emplenada.

MESURES COVID-19:

Es compliran totes les mesures de seguretat vigents i serà obligatori complir-les per accedir al recinte.

Abras, amb aquest nou disc ja evidencia una evolució musical i una maduresa emocional i també ens explica que la gira es desplegarà a principis del 2021 en directe i com a agraïment a tot el seu públic sobretot en temps de confinament.

 

Sobre els escenaris seguirà comptant amb la mateixa banda que porta tres anys amb la gira Fills del Mar tour. Danko Compta (bateria), Carlus Ramió (Baix i programacions) Albert Solà (teclats i guitarra).