3.png

David Otero és un reconegut cantant, guitarrista i compositor, nascut a Madrid el 17 d'Abril de 1980.

Va ser un dels dos principals membres (com a compositor i guitarrista) d'una de les bandes espanyoles de Pop més rellevants del segle XXI: El Canto del Loco (6 Àlbums Publicats, més d'un milió de discos venuts i números premis obtinguts, entre els quals destaca un MTV Europe Award a ‘Millor Àlbum Espanyol’). La banda es va separar el 2010 després de deu anys junts.

David va començar llavors la seva carrera musical en solitari com “El Pescao”, un àlies inspirat en una cançó composta per ell mateix i que apareixia en el disc “Zapatillas” de El Canto del Loco.

 

IMPORTANT: 

 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Declaració Responsable degudament impresa i emplenada.

MESURES COVID-19:

Es compliran totes les mesures de seguretat vigents i serà obligatori complir-les per accedir al recinte.

En la seva primera etapa en solitari publica un total de tres discos –‘Nada Lógico’ (2019), ‘Un viaje nada lógico’ (2011) y ‘Ultramar’ (2014)-, aconseguint el certificat de Disc d'Or i situant-se en el Top5 de la Llista de Vendes.

 

Després d'això i en la seva inquietud intrínseca de buscar nous camins, David Otero va preparar un nou àlbum abandonant el seu àlies “El Pescao” fent un pas endavant en la seva carrera i prenent com a nom artístic “David Otero”. Aprofitat aquesta ocasió per a tornar a Sony Music Spain per a publicar aquest disc.

 

En aquesta segona etapa en la qual es troba actualment l'artista, publica dos treballs que debuten novament en el més alt de les llistes de vendes física i digital. El primer sota títol homònim que va situar a l'artista com un dels més radiats del país per cançons com a ‘Aire’ i ‘Gira’; i el 2018, publica el seu últim treball ‘1980’ amb el qual rep la nominació a ‘Millor Àlbum de l'Any’ pels MTV EMA al costat de tres nominacions per part de Los40 Music Awards.

 

Després d'aquesta llarga trajectòria, David Otero es troba celebrant 20 anys de carrera amb el seu nou projecte ‘Otero y Yo’. 3 EPs en el qual repassa la seva carrera des de El Canto del Loco a l'actualitat, i del qual s'extreuen reeixits temes com ‘Una Foto en Blanco y Negro’ al costat de Taburete o ‘La Noche Suena’ amb Dani Fernández.

 

El cantant actualment es troba presentant aquest disc al voltant d'Espanya dins del seu gira ‘Otero y Yo’.