artistes SOM de mar 2021 (3).png

El barceloní Carlos Sadness ha travessat les fronteres nacionals, trencant rècords de venda a Llatinoamèrica, on les entrades volen en tan sols uns minuts.

 

La poesia de les lletres de les seves cançons que tan bé combina amb la seva música li han llaurat una host de seguidors que eleven les seves xifres de reproduccions en Spotify fins a l'infinit i més enllà, amb gairebé dos milions d'oïents mensuals.

Tropical Jesus (SONY Music Spain) és el nom del seu nou àlbum, que es va publicar el passat 19 de juny. És el quart treball de Sadness, el primer des de l'èxit de Diferentes tipos de luz, de 2018 , que incloïa hits de la talla de Te quiero un poco i Amor Papaya i va ser reconegut amb un Latin Grammy 2018 al millor disseny d'empaquetatge, que signa ell mateix.

 

Tropical Jesus inclou temes com Ahorita, d'inspiració cubana i Disc d'Or a Espanya, Aloha, d'aire colombià, que forma part de la prestigiosa Banda Sonora Oficial del videojoc FIFA 21 i converteix a Sadness en l'únic artista espanyol a formar part de la música d'aquesta edició, Todo estaba bien, amb Manuel Medrano i també Disc d'Or a Espanya, o Isla Morenita, cançó que és Disc de Platí a Espanya. Clarament, la mirada llatinoamericana de Carlos Sadness s'intensifica.

 

És també un disc envoltat de cert misticisme, de certa connexió amb el màgic i la superstició, amb el transcendental i el perdó. “Sempre he pensat que Jesús va ser el revolucionari del perdó, i era un assumpte sobre el qual parlava en les primeres línies que vaig escriure del disc”, precisa el cantant i compositor barceloní. Li ha sortit així una obra plena de retrats que miren al cel, que unes vegades troben missatges en els astres i unes altres parlen sobre mesurar l'eternitat.

 

Produït pel propi Sadness, Tropical Jesus va musicalment més enllà dels seus anteriors discos, més continuistes. Ara els pianos atmosfèrics cobren protagonisme i les cançons abandonen les bateries acústiques per a caminar sobre beats. I malgrat tot, el resultat és més orgànic que mai, sense detenir-se a Colòmbia o Cuba, sinó amb parades a Mèxic o els Estats Units i amb repòs a Espanya. És sens dubte el més viatjat de Carlos Sadness.

IMPORTANT: 

 

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Declaració Responsable degudament impresa i emplenada.

MESURES COVID-19:

Es compliran totes les mesures de seguretat vigents i serà obligatori complir-les per accedir al recinte.